Επιμορφωτική ημερίδα : «Το αειφόρο σχολείο στην πράξη: η περίπτωση του Σήματος Αειφόρου Σχολείου», 10-12-2016 Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας

🕔13/11/2016 12:22

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δραπετσώνας και τις Διευθύνσεις Π.Ε.

και Δ.Ε. Πειραιά, Δ΄ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής και Δ.Ε. Β΄ Αθήνας προτίθεται να διοργανώσει επιμορφωτική ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: «Το αειφόρο σχολείο στην πράξη: η περίπτωση του Σήματος Αειφόρου Σχολείου». Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 10-12-2016 στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας. Η αναλυτική περιγραφή και το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ’ αρ. πρωτ. 115/10-11-2016 του Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας.

Η πρωτοβουλία «Σήμα Αειφόρου Σχολείου» δημιουργήθηκε από τη ΜΚΟ Αειφόρουμ και υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO και την Έδρα UNESCO ΤΠΕ στην Εκπαίδευση για Βιώσιμη Ανάπτυξη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης (Ρέθυμνο).

Από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας θα επιλεγούν για την παρακολούθηση της ημερίδας εκπαιδευτικοί που έχουν επιμορφωθεί στο παρελθόν στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση αλλά και εκπαιδευτικοί χωρίς προηγούμενη επιμόρφωση. Προτεραιότητα θα δοθεί στους/στις εκπαιδευτικούς που έχουν υποβάλει σχέδιο προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος. Μεταξύ αυτών θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας. Υποβολή αιτήσεων μέσω της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας http://tinyurl.com/simaaeiforousxoleiou έως τις 20-11-2016.
Στους/στις εκπαιδευτικούς που θα επιλεγούν, θα αποσταλούν οδηγίες πρόσβασης στο Κ.Π.Ε. Δραπετσώνας.

Σχετ: Έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 10405/11-11-2016 Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !