Εορτασμός της 104ης επετείου της απελευθέρωσης της Καστοριάς

🕔14/11/2016 19:46
Καστοριάς

Κατά κοινή ομολογία, ο εορτασμός της 104ης Επετείου της απελευθέρωσης της Καστοριάς, παρουσία της Αυτού Εξοχότητος του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου, υπήρξε λιτός και συγχρόνως μεγαλοπρεπής, αντάξιος των Ελευθερωτών της Καστοριάς, την 11η Νοεμβρίου 1912 και της ιστορίας του τόπου.

Η εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, για άλλη μια φορά, επάξια στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα η συμμετοχή όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Καστοριάς, να προσδώσει τον αρμόζοντα πανηγυρικό χαρακτήρα στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Οι μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου τους, υπό το γενικό συντονισμό της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Καστοριάς, με σεβασμό και νεανικό ενθουσιασμό πρωτοστάτησαν σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις, στη λιτάνευση της εικόνας του Πολιούχου Αγίου Μηνά, στην υποδοχή της Αυτού Εξοχότητος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς και στην παρέλαση.

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !