Ενωτικός Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ανθήλης - Λαμίας: Για την καταστολή και ποινικοποίηση των μαθητικών κινητοποιήσεων

🕔28/10/2016 11:14

Σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικές δυνάμεις μαζί με ασφαλίτες, με παρουσία και εντολή εισαγγελέα, περικύκλωσαν το σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το 6ο και 5ο Λύκειο Λαμίας, προκειμένου να καταστείλουν την κατάληψη των μαθητών και παιδιών μας, τα οποία διεκδικούν το δικαίωμα στη μόρφωση και το δικαίωμα να αγωνίζονται για το μέλλον τους.

Προχώρησαν σε συλλήψεις των μαθητών και ενός γονέα περνώντας του χειροπέδες, με τραμπούκικες και βίαιες μεθόδους απομάκρυναν τον κόσμο που πήγε να συμπαρασταθεί στα παιδιά και να αποτρέψει τη σύλληψη τους. Και όλα αυτά τα έκαναν αστυνομικοί και εισαγγελέας για να κάμψουν το ηθικό τους και να τους δώσουν ένα μάθημα «ότι κανείς δεν επιτρέπεται να βγαίνει έξω από το μαντρί τους» .

Όλη αυτή η κίνηση είναι η συνέχεια της πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να καταστέλλει τον οποιοδήποτε αγώνα και διεκδίκηση που αμφισβητεί τις επιλογές τους, οι οποίες μας οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση, σπέρνοντας την απογοήτευση.

read more

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !