Ένα διεθνές φωτογραφικό project στο πιο "φωτογενές" σημείο της Θεσσαλονίκης

🕔18/11/2016 07:01

Ένα φωτογραφικό project διεθνούς βεληνεκούς, θα πραγματοποιηθεί στο πιο «φωτογενές» σημείο της Θεσσαλονίκης, στο λιμάνι της, στις 26 Νοεμβρίου 2016.

Συνολικά 85 φωτογράφοι, οι περισσότεροι διεθνώς βραβευμένοι για το έργο τους, παρουσιάζουν μια εξαιρετική συλλογή φωτογραφιών από ολόκληρο τον κόσμο (Ινδία, Αυστραλία, Αφρική, Μαλαισία, Ιαπωνία, Αμερική, Ρωσία, Ευρώπη). 85 διαφορετικά ονόματα, 85 διαφορετικές οπτικές γωνίες, αισθητικές, τεχνικές, ιδέες, ιστορίες.

The Way Eye See It. Πώς βλέπει το μάτι του φωτογράφου τον κόσμο μέσα από το φακό του.
The Way Eye See It. Πώς βλέπει το μάτι μας τις φωτογραφίες τους.

Με ενδεικτικά ονόματα τους Raquel Chiceri, Alex Coghe, Andrey Kezzyn, Andrew Suryono, Jarrad Seng,
Tina Signesdottir Hult, Krasi Matarov, Roy Terlier

Όμως το The Blind Pilots Project δεν είναι απλά μία έκθεση φωτογραφίας. Η εμπειρία της Εικόνας ντύνεται αρμονικά με τον Ήχο κι απογειώνεται με τη Γεύση.

Σε όλη τη διάρκεια της φωτογραφικής έκθεσης διεθνούς φήμης DJs με live sets θα μας ταξιδεύουν ηχητικά, σε ταξίδια εφάμιλλα αυτών των εικόνων.

Ο χώρος θα είναι γεμάτος με art installations γνωστών καλλιτεχνών, δίνοντας μία ιδιαίτερη πινελιά στη βραδιά,
με καλλιτέχνες όπως Θέο Φράστανλης, Οδυσσέας Τοσουνίδης, Γιώργος Ευσταθουλίδης, Τάσος Κελεμίδης, Μαρία Στάμογλου, Μαρία Θουκιδίδου, Δημήτρης Κρίστιτς, Χρήστος Αλαβέρας κ Κώστας Τεμέλογλου.

Παράλληλα, γνωστό μαγαζί με χαρακτηριστική αισθητική, θα αναλάβει το γαστρονομικό ταξίδι μας, προσφέροντας εξαιρετικές δημιουργίες, φτιαγμένες εκείνη τη στιγμή.
Η εμπειρία συμπληρώνεται με ευφάνταστα κοκτέιλ εμπνευσμένα ειδικά για το project από επαγγελματίες bartenders.

Κατά τη διάρκεια του project θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και χορογραφικό έργο από τη γνωστή κολεκτίβα της Θεσσαλονίκης Rough | Cut (http://www.roughcutco.com/)

Όμως δε σταματάμε εδώ. Ζεστάναμε τις (φωτογραφικές) μηχανές μας μέχρι το project με ένα διαγωνισμό φωτογραφίας, που διενεργήθηκε αποκλειστικά στο page μας. Από το διαγωνισμό ξεχώρισαν 15 φωτογράφοι, (ανάμεσα από 507 συμμετοχές) οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποτελέσουν κομμάτι της έκθεσης και να απολαύσουμε τα έργα τους δίπλα σε αυτά των γνωστών και βραβευμένων φωτογράφων.

Οι Blind Pilots, μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων, εδώ και πέντε χρόνια, συγκεντρώνουνε έργα τέχνης και πολιτισμού και τα προβάλλουνε στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά τους δίκτυα. Πριν από δύο χρόνια, πραγματοποιήσανε το Project #1 στη Θεσσαλονίκη με τεράστια επιτυχία, η οποία τους ενθάρρυνε να προχωρήσουνε στη διετή προετοιμασία του φετινού, μεγαλύτερου, Blind Pilots Project #2.

Αποθήκη Γ', Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016
Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 10€ / στα ταμεία 15€

Σημεία προπώλησης:
Ticket House (Μητροπόλεως 102)
Sterodisc
Θερμαίκός
Coo
Toms Flagship Store
Arthouse Gallery Bar

Public, Media Markt, Seven Spots

Εισιτήρια on line στο viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/apothiki-g-olth/the-blind-pilots-project/

Official website: http://www.theblindpilotsproject.com/

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !