Εκλογές αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας Εκπ/σης

🕔03/11/2016 14:50
Καστοριάς

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά του κλάδου μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που με την υποδειγματική και υπεύθυνη στάση τους συνέβαλαν καθοριστικά στην ολοκλήρωση των εκλογών χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Χρειάζεται να τονίσουμε και να αναδείξουμε τον σημαντικό και συνάμα ουσιαστικό ρόλο στην άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας:

Α. Της κας Τελλίδου Θεοδώρας ως Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής, του κου Τουτσογλίδη Ηλία ως Γραμματέα της Εφορευτικής Επιτροπής, της κας Χαραλαμπίδου Αγγελικής ως Τακτικού Μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής, της κας Αντωνίου Παρασκευής ως αναπληρωματικού μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής, της κας Χαραλαμπίδου Ελένης ως αναπληρωματικού μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής, του κου Γρομπανόπουλου Κωνσταντίνου, ως αναπληρωματικού μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής

που υπεύθυνα και ακούραστα διεκπεραίωσαν όλες τις προβλεπόμενες εκ του νόμου και των σχετικών εγκυκλίων ενέργειες. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Β. Της κας Μιχαηλίδου Θωμαής, Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ/νσης Π.Ε. Ν. Καστοριάς, για τη σπουδαία και αποτελεσματική συμβολή και αξιόλογη βοήθειά της τόσο στην προετοιμασία όσο και στην οργάνωση των εκλογών και στην αποστολή των τελικών αποτελεσμάτων.

Ο Δ/ΝΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΜΑΣΛΑΡΗΣ

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !