ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ - ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

🕔09/04/2016 09:30

Παλλήνη: 5-4-2016 Προς

Αριθμ. Πρωτ.: 33 τα μέλη του συλλόγου μας

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

alt

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας, στα πλαίσια των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων, διοργανώνει για πρώτη φορά ημερήσια εκδρομή το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016..

Σε απόσταση 135 km από την , βρίσκεται μία από τις ομορφότερες και πιο γραφικές πόλεις ολόκληρης της χώρας, το Ναύπλιο. Ένας προορισμός πανέμορφος και συνάμα κοντινός, ξεχωριστός, ιστορικός, γεμάτος φυσικές ομορφιές και πολιτισμό, μαγευτικός και εύκολα προσβάσιμος, που όσες φορές και να τον επισκεφτείς πάντα αποτελεί μία όμορφη επιλογή που σαγηνεύει τον κάθε επισκέπτη.

Όλα αυτά, καθιστούν το Ναύπλιο μία ιδανική επιλογή για την εκδρομή του Συλλόγου μας, που σκοπό έχει να προσφέρει στους συναδέλφους ένα χαλαρωτικό και ήρεμο Σάββατο, γεμάτο όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και ανανέωσης.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Μπορείτε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας στα μέλη του Δ.Σ. καθώς και στο mail του Συλλόγου μας (syllogosdelmouzos@gmail.gr). Το κόστος είναι στα 10 ευρώ ανά άτομο. Hέγκαιρη δήλωση συμμετοχής μάς διευκολύνει για τη μίσθωση των λεωφορείων. Το λεπτομερές πρόγραμμα της εκδρομής θα σας γνωστοποιηθεί με άλλη ανακοίνωση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΕΧΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !