ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: "Έπεσε" το ηλεκτρονικό σύστημα αιτήσεων

🕔14/07/2016 11:12

Οι αιτήσεις συμμετοχής από τους γονείς για τους παιδικούς σταθμούς υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο χρονικό διάστημα από 12 ως 29 Ιουλίου - Τι απαντά το υπ. Εσωτερικών

Λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας «έπεσε» το ηλεκτρονικό σύστημα για την υποβολή της αίτησης για τους καθώς η ιστοσελίδα της από την πρώτη ημέρα έναρξης των αιτήσεων Τρίτη 12/7 έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

Επειδή το σύστημα για την αίτηση της ΕΕΤΑΑ δεν είναι συνδεδεμένο με το TAXIS οι γονείς θα μπουν στην διαδικασία «αναζήτησης» δικαιολογητικών και πιστοποιητικών σχετικών με την αίτησή τους.

Όπως επεσήμανε στο «Βήμα» στέλεχος του υπουργείο Εσωτερικών πρόκειται για «προσωρινό τεχνικής φύσεως πρόβλημα, λόγω του μεγάλης επισκεψιμότητας» στην ειδική εφαρμογή υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), που «άνοιξε» στις 12 Ιουλίου απενεργοποιήθηκε με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μην μπορούν για ώρες να συμπληρώσουν και να υποβάλουν σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ τη φόρμα «αίτηση συμμετοχής».

Παράλληλα, τόσο το υπουργείο Εσωτερικών όσο και η ΕΕΤΑΑ επισημαίνουν ότι είναι η πρώτη φορά που γίνεται υποβολή αιτήσεων για παιδικούς σταθμούς με ηλεκτρονικό τρόπο.

Αναμένονται νέες διευκρινήσεις από την ΕΕΤΑΑ σχετικά με την διαδικασία
Οι αιτήσεις συμμετοχής από τους γονείς για τους παιδικούς σταθμούς υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο χρονικό διάστημα από 12 ως 29 Ιουλίου.

Δείτε εδώ αναλυτικά τη διαδικασία για την αίτηση της ΕΕΤΑΑ

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !