Ε.Γ. Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Χίου: Ανακοίνωση - Κάλεσμα

🕔05/10/2016 18:46

Η ΕΓ Χίου της ΑΔΕΔΥ καλεί το λαό της Χίου να αντιδράσει, να αγωνιστεί για τα δικαιώματά του, να μην αφήσει να φωλιάσει στην καρδιά του ο φασισμός και το ρατσιστικό μίσος.

Είμαστε αντίθετοι με την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυβέρνησης που εγκλωβίζει στο νησί χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και στους κατοίκους. Απαιτούμε άμεση μετακίνησή τους από το νησί και απεγκλωβισμό τους από τη χώρα.

Όχι στη λειτουργία και στην επέκταση των Χοτ Σποτ με οποιαδήποτε μορφή. Να διαμορφωθούν ανοικτές δομές προσωρινής φιλοξενίας με ανθρώπινες συνθήκες με αποκλειστική ευθύνη του κράτους.

Καταδικάζουμε τους τραμπουκισμούς και την βία των ναζιστικών ομάδων. Απομονώνουμε αυτούς που ενοχοποιούν για τα προβλήματα τους πρόσφυγες δηλαδή τα θύματα και αθωώνουν τους υπεύθυνους.

Να φύγει τώρα το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας μας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και στους πολέμους που δημιουργούν τις στρατιές των απελπισμένων προσφύγων.

Με αυτό το πλαίσιο καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΑΔΕΔΥ, καλούμε και τις άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις να κινηθούν στο ίδιο μήκος κύματος και να συμμετέχουν στο παγχιακό συλλαλητήριο - συναυλία την Παρασκευή στις 7 Οκτωβρίου στην Πλατεία Βουνακίου και ώρα 6:30μμ.

read more

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !