Διαδικασία τοποθέτησης Αναπληρωτών Α φάσης

🕔29/09/2015 11:28

Διαδικασία τοποθέτησης Α φάσης Όπως είναι αναμενόμενο και με βάση το γεγονός ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών της Α φάσης είναι περιορισμένες, στον πίνακα των κενών που ανακοινώνουμε, γίνεται προσπάθεια ώστε να ανοίξουν οι κλειστές σχολικές μονάδες. Για λόγους ισότητας, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο αποφάσισε να δεχτεί Αιτήσεις Βελτίωσης, από τους εκπαιδευτικούς που δεν θα μείνουν ικανοποιημένοι από την αρχική τους τοποθέτηση οι οποίες θα εξεταστούν στην επόμενη φάση προλήψεων αναπληρωτών.

Προκειμένου οι αναπληρωτές που προσλήφθηκαν στη Διεύθυνση Π. Ε Βοιωτίας να υποβάλλουν δήλωση τοποθέτησης στα λειτουργικά κενά των σχολικών μας μονάδων, αναρτώνται τα τέσσερα έντυπα Δήλωσης Προτίμησης στα οποία είναι ενσωματωμένος και ο πίνακας με τα σχετικά λειτουργικά κενά.

Δήλωση προτίμησης για αναπληρωτή εκπαιδευτικό ΠΕ 70 (ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ)

Δήλωση προτίμησης για αναπληρωτή εκπαιδευτικό ΠΕ 70 (ΕΣΠΑ)

Δήλωση προτίμησης για αναπληρωτή εκπαιδευτικό ΠΕ 60( ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ)

Δήλωση προτίμησης για αναπληρωτή εκπαιδευτικό ΠΕ 60(ΕΣΠΑ) Όπως είναι αναμενόμενο και με βάση το γεγονός ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών της Α φάσης είναι περιορισμένες, στον πίνακα των κενών που ανακοινώνουμε, γίνεται προσπάθεια ώστε να ανοίξουν οι κλειστές σχολικές μονάδες. Για λόγους ισότητας, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο αποφάσισε να δεχτεί Αιτήσεις Βελτίωσης, από τους εκπαιδευτικούς που δεν θα μείνουν ικανοποιημένοι από την αρχική τους τοποθέτηση οι οποίες θα εξεταστούν στην επόμενη φάση προλήψεων αναπληρωτών.

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !