ΔΕΝ χάθηκαν όλα. Υπάρχουν ακόμη λεβέντες. Κόντρα στις απαγορεύσεις και στην τρομοκρατία, η νεοσύστατη "Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου" ΑΝΟΙΞΕ το δρόμο. Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ. Νεότερη Ενημέρωση: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου: "ΟΧΙ στον φασιστικό ανθελληνισμό".

🕔30/10/2016 14:34
28 Οκτωβρίου 2016. Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.


Από νωρίς το πρωί, δεκάδες αστυνομικοί, ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, ασφαλίτες, περιπολικά, μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ., περιφερόταν στην ήσυχη πόλη του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης ξαφνιάζοντας τους φιλήσυχους κατοίκους.

Το σύστημα ΤΡΕΜΕΙκάθε αυθόρμητη πρωτοβουλία των Ελλήνων που δεν αποδέχονται "τετελεσμένα".
Ενδεικτικά θα θυμίσουμε ότι στην πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων ενάντια στην είσοδο λαθρομεταναστών στα σχολεία, πέρα από την προκλητική επιλογή της αστυνομίας να επιτρέψει να έρθουν με λεωφορεία αναρχικοί, για να κάνουν επεισόδια ενάντια στην νόμιμη συγκέντρωση των κατοίκων,
ο τοπικός Δήμαρχος ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δώσει στους διοργανωτές δημότες, ρεύμα για την μικροφωνική!


Κόντρα στις απαγορεύσεις και στον απίστευτο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ, η νεοσύστατη "Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου", ΕΔΕΙΞΕ και σήμερα το δρόμο, όπως θα δείτε καταχειροκροτούμενη.


Δείτε το σημερινό -αποκλειστικό μας- βίντεο,
ακούστε τους αμέσως μετά την επιτυχία τους να παρελάσουν, να ευχαριστούν την "Αγία Σκέπη", την Παναγιά μας, ψάλλοντας το "Τη Υπερμάχω",
να καταθέτουν το στεφάνι τους ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, μακρυά από επισήμους και πολιτικούς
και να ψάλλουν περήφανοι τον Εθνικό μας Ύμνο :Με λίγους τέτοιους λεβέντες σε κάθε πόλη, υπάρχει ακόμη ελπίδα.Αδερφέ,
τώρα έφτασε η ΔΙΚΗ ΣΟΥ σειρά.
ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ.


Δείτε οπωσδήποτε και το προηγούμενο αφιέρωμα μας, καμαρώστε γνήσια αυθόρμητη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ:
Κάτοικοι Ωραιοκάστρου (οι τελευταίοι Έλληνες με αξιοπρέπεια) : Κάνενα προσφυγόπουλο σε ελληνικό σχολείο - Έπαρση σημαίας στο 1ο Δημοτικό. 2 Βίντεο
Νεότερη ενημέρωση (30/10/2016):
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
τ
28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

"ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΛΗΡΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!
28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016"

Η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Ωραιοκάστρου τίμησε με την συμμετοχή της στην κεντρική παρέλαση του Ωραιοκάστρου , φορώντας παραδοσιακές στολές και την στολή του ένδοξου Ελληνικού Στρατού, όλους εκείνους τους Έλληνες στρατιώτες και αξιωματικούς που πολέμησαν στον Β Παγκόσμιο πόλεμο, για να υπερασπισθούν την Ελευθερία της Ελλάδος κατά του φασιστικού και ναζιστικού Ιταλικού Γερμανικού Αλβανικού και Βουλγαρικού στρατού. Επίσης καταθέσαμε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων, μακρυά από τους υποκριτές και τους πατριδοκάπηλους.


Τιμήσαμε την μνήμη εκείνων των Ελλήνων και Ελληνίδων που ώς ένας Λαός, ένα Έθνος, είπαν ΟΧΙ στον φασισμό που μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες και έφεραν την πρώτη νίκη λαού σε ολόκληρο τον πλανήτη τότε κατά του φασιστικού ναζιστικού Γερμανικού Ιταλικού Βουλγαρικού άξονα που τόλμησε με φασισμό να επιτεθεί στον Ελεύθερο Ελληνικό λαό και στη Ιερά μας πατρίδα την Ελλάδα. Εκείνο το ΟΧΙ που δεν το παράλλαξε φασιστικά η τότε διοίκηση της Ελλάδος σε αντίθεση με τα τελευταία έτη στην Ελλάδα που τα ΟΧΙ τα παραβιάζουν πραξικοπηματικά.


Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται και η Ελλάδα απειλείται και σήμερα από φασιστικά ξένα συμφέροντα αλλά και ύποπτες αντιδημοκρατικές ανθελληνικές φασιστικές κινήσεις εντός Ελλάδος, οι οποίες προσπάθησαν να εκφοβίσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες του Ωραιοκάστρου. Εντύπωση μας προκαλεί η μεταφορά ματ αστυνομίας και πλήθος από κλούβες, αλλά και οι λίγοι δωσίλογοι που διέσπειραν ψεύδη και τρόμο ανάμεσα στον λαό, προκαλώντας ένα κλίμα εκφοβισμού, ώστε να μην τιμήσουμε το ΟΧΙ του 1940 με την παρέλασή μας, που με νόμιμο τρόπο πράξαμε αλλά και να μήν αντικρίσουν οι Έλληνες πολίτες το τμήμα της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων στην παρέλαση.


Όμως η Αλήθεια έλαμψε και το τμήμα της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων παρήλασε και με ζητωκραυγές και χειροκροτήματα ο Ελεύθερος Ελληνικός λαός του Ωραιοκάστρου και της Θεσσαλονίκης υποστήριξε και επευφήμησε το τμήμα της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων που παρήλασε με υπερηφάνεια και τραγουδώντας το « Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα », αποτελλούμενο από εκλεκτά μέλη της τοπικής κοινωνίας και έδωσε το μήνυμα ότι και σήμερα εμείς οι Έλληνες και οι Ελληνίδες λέμε όχι στα φασιστικά καθεστώτα ( κατά την αναφορά των δικαστικών ) που ξεπουλούν την Ελλάδα και τους Έλληνες και υπερασπιζόμαστε την Εθνική μας Κυριαρχία, την Πίστη μας, την Ελευθερία και το Σύνταγμα της Ελλάδος.


Ο Ελληνικός λαός σε ολόκληρη την Ελλάδα πλέον γνωρίζει την αλήθεια και τιμά την Πατριωτική Ένωση των Ελλήνων όπως και ο λαός του Ωραιοκάστρου με αποτέλεσμα να εκτεθούν ανεπανόρθωτα και να γίνουν ρεζίλι ( οπως το 1940 οι φασίστες του Μουσολίνι και του Χίτλερ )όσοι συκοφαντούν και τρομοκρατούν με φασισμό τους Έλληνες και τις Ελληνίδες! Οι Έλληνες σε ολόκληρη την Ελλάδα πλέον αγωνίζονται για την Ελευθερία της Πατρίδος και η δύναμη αυτή είναι μεγάλη και γράφει ξανά ιστορία.


ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !