Ασσίζη: 30 χρόνια ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: "Ορθόδοξοι" δεσποτάδες ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ και φιλούν το χέρι του Πάπα!

🕔27/09/2016 21:18
Τα ντοκουμέντα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

Διαβάστε κατ' αρχήν ενδιαφέρον άρθρο του CNN (εδώ) για την διαθρησκειακή συνάντηση στην Ασσίζη της Ιταλίας (30 χρόνια μετά την 1η συνάντηση-συμπροσευχή) στην οποία πήραν μέρος Πάπας, Βαρθολομαίος, Κόπτες, Εβραίοι, βουδιστές, μουσουλμάνοι κλπ.
Διαβάζουμε :
"Στη Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου έγινε το απόγευμα και η οικουμενική προσευχή όλων των εκπροσώπων και των ηγετών των Χριστιανικών Εκκλησιών"


Στο ίδιο ρεπορτάζ, λίγο παρακάτω διαβάζουμε:

"Ο Πάπας στην ομιλία του υπογράμμισε ότι «Είμαστε στην Ασίζη όχι για κάποιο θέαμα, αλλά για να προσευχηθούμε υπέρ της ειρήνης»."

Μέχρι και οι μη έχοντες σχέση με τα εκκλησιαστικά δημοσιογράφοι, αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για συμπροσευχή. Θυμίζουμε ότι η εκκλησιαστική ποινή για συμπροσευχή με αιρετικούς για τους ιερωμένους είναι η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ.
Στην Ελλάδα όμως, κάποιοι παριστάνουν ότι, ούτε ακούν ούτε βλέπουν.
το επίσημο δείπνο στην Ασσίζη (λέτε να υπάρχει κι εδώ ένας "Ιούδας";)


Προβάλαμε εδώ τις φωτογραφίες των θρησκευτικών ηγετών να ανάβουν (στις τελετές της Ασσίζης, Σεπτ 2016) ένας ένας κερί στο ίδιο μανουάλι (κοινή λατρεία, σε ΠΟΙΟΝ Θεό όμως ;;;)

(ολόκληρο το βίντεο με την τελετή στο προαύλιο του ναού της Ασσίζης, εδώ,
στο 1:21 θα δείτε διαδοχικά τους διάφορους ηγέτες να ανάβουν από ένα κερί (δάδα) ο καθένας στο κοινό μανουάλι)Πάμε λίγο πίσω. Φανάρι 2006. Πάπας και Βαρθολομαίος και πάλι ανάβουν μαζί κερί:


Θυμίζουμε και στα Ιεροσόλυμα (2014):


Δείτε και το βίντεο για να μην αμφιβάλλετε ότι η φωτογραφία είναι αυθεντική :Επανερχόμαστε στην Ασσίζη (Σεπτέμβριος 2016):

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί,
Δείτε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να συστήνει έναν έναν ορθοδόξους επισκόπους και αυτοί να σκύβουν να προσκυνούν ή να φιλούν το χέρι του Πάπα! Μπροστά στον Βαρθολομαίο φιλούν το χέρι του Πάπα (αναγνωρίζουν συνεπώς στον ΑΙΡΕΤΙΚΟ ιερωσύνη και επισκοπικό αξίωμα!).

"Ορθόδοξοι" μητροπολίτες,
προσκυνάνε και φιλούν το χέρι του Πάπα :


Το πλήρες βίντεο (1 ώρα και 17 λεπτά) από την άφιξη στην Ασσίζη "Arrival in Assisi for the World Day of Prayer for Peace - 2016.09.20", εδώ.Τι κάνουν οι επίσκοποι της Ελλαδικής Εκκλησίας; Οι ιερείς; Οι μοναχοί; Οι λαϊκοί;;;
ΔΕΝ βλέπουν τι συμβαίνει;Για να σας ανεβάσουμε λίγο την διάθεση, θα κλείσουμε με μια ευχάριστη -χιουμοριτική νότα (που είδαμε εδώ) :
Διαβάστε περισσότερα »
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !