Ασφαλής Αναζήτηση Google – Προφυλάξτε τα Παιδιά Online!

🕔22/01/2016 10:24

Το Internet είναι η σύγχρονη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Στα δισεκατομμύρια των σελίδων του περιέχει λίγο-πολύ το σύνολο της ανθρώπινης γνώσης και είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για έρευνα και μάθηση.

Εντούτοις, περιέχει και αρκετές ιδιαίτερα «σκοτεινές» γωνιές. Η ασφαλής αναζήτηση Google θα μας βοηθήσει να προστατέψουμε τα μας από αυτές.

Κάντε κλικ για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη ενότητα:

αρχείο λήψηςΟ Γιώργος Μόσχος, επικεφαλής του Κύκλου Δικαιωμάτων του Παιδιού στο Συνήγορο του Πολίτη, μιλά για τη συμμετοχή του Συνηγόρου στο «Κέντρο Οικογενειακής Ασφάλειας» της Google, τα πλεονεκτήματα του διαδικτύου και δίνει συμβουλές σε γονείς και εκπαιδευτικούς για την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο.

αρχείο λήψης (1)Η Μελτίνη Χριστοδουλάκη, από το Safeline.gr μιλά για τη συμμετοχή του Safeline.gr στο «Κέντρο Οικογενειακής Ασφάλειας» της Google, τα πλεονεκτήματα του διαδικτύου και δίνει συμβουλές σε γονείς και εκπαιδευτικούς για την ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο.

κάνε κλικ για να διαβάσεις

κάνε κλικ για να διαβάσεις

στοιχεία από pcsteps


Στο:τεχνολογία, ασφάλεια στο διαδίκτυο, αγωγή υγείας Tagged: google, ασφάλεια στο διαδίκτυο, νέες τεχνολογίες και δάσκαλος alt
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !