Ανακοίνωση των νικητών του διαγωνισμού έκθεσης Essay Contest 2015-2016

🕔22/06/2016 20:32
HAU Εξετάσεις

Το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην Ελληνοαμερικανική Ένωση η τελική φάση του διαγωνισμού Essay Contest 2015-2016 "Healthy food for healthy living: A revolution that starts at school”.

Στην τελική φάση συμμετείχαν μαθητές από την , το Αγρίνιο, την Κόρινθο, τα Ιωάννινα και την Κέρκυρα.

Πρώτος νικητής του διαγωνισμού για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 αναδείχτηκε o Παύλος Παπαδόπουλος από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Eurosuccess A.E., Τζίκας Δημήτριος. Το πρώτο βραβείο είναι ένα iPhone 5s.

Δεύτερος νικητής αναδείχτηκε ο Ερμής Βόντας από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Βαϊνά Ειρήνη στο Αγρίνιο. Το δεύτερο βραβείο είναι δωροεπιταγή των 100€.

Τρίτος νικητής αναδείχτηκε ο Ευάγγελος Γούλας από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αυδίκου Α.-Παπαδημητρίου Ε. στα Ιωάννινα. Το τρίτο βραβείο είναι δωροεπιταγή των 100€.

Οι υπόλοιποι νικητές είναι (σε αλφαβητική σειρά):

• Ελένη Μπαμπαγιούρη (ΚΞΓ Μαρία Σπανουδάκη)
  • Αντώνιος Μωραϊτης (ΚΞΓ Σπυριδούλα Κόκκαλη)
  • Γεωργία Μούτσου (ΚΞΓ Βασιλική Καραγιάννη-Χατζή)
  • Άννα Πέλλα (ΚΞΓ Ευτυχία Πόπωτα)
  • Αντώνιος Σπυριδάκος (ΚΞΓ Ελπίδα Παπαδαντωνάκη)
  • Sathenik Tiftiktsian (ΚΞΓ Σάββας Μαρίνος)

Στους παραπάνω νικητές θα δοθούν βιβλία και λεξικά.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό έχουν ήδη λάβει μέσω των Κέντρων Ξένων Γλωσσών τους ειδικά πιστοποιητικά αναγνώρισης της συμμετοχής τους.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση θα ήθελε να συγχαρεί τους νικητές του διαγωνισμού αλλά και όλους τους συμμετέχοντες για το υψηλό επίπεδο των δεξιοτήτων τους στον γραπτό λόγο και την απόδοσή τους. Επίσης η Ελληνοαμερικανική Ένωση θα ήθελε να συγχαρεί τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και τους καθηγητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για τις συνεχείς τους προσπάθειες να παρέχουν στους μαθητές τους την καλύτερη δυνατή ξενόγλωσση παιδεία.

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !