Ανακοίνωση σχετικά με τις υποψηφιότητες για το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

🕔20/09/2016 15:27

Αθήνα 20/09/2016


Αγαπητοί Συνάδελφοι

Στις 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για τα υπηρεσιακά μας συμβούλια, ΠΥΣΕΕΠ και ΚΥΣΕΕΠ.


Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 Σεπτεμβρίου, στους οικείους συνδικαλιστικούς φορείς, οι οποίοι με την σειρά τους θα πρέπει να υποβάλουν τις υποψηφιότητες, για μεν τα ΠΥΣΕΕΠοι Περιφερειακοί Σύλλογοι στους Περιφερειακούς Διευθυντές , για δε το ΚΥΣΕΕΠ, η ΠΟΣΕΕΠΕΑ στον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΠΕΘ.

Από την πλευρά μου θέλω να τονίσω ότι μέχρι τώρα, πλην λίγων εξαιρέσεων,τα μέλη του ΕΕΠ συμμετείχαν σε ένα Ενιαίο ψηφοδέλτιο, τόσο για τα ΠΥΣΕΕΠ όσο και για το ΚΥΣΕΕΠ,ανοιχτό σε όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι.

Η παράδοση αυτή που μέσα της εμπεριέχει την αναγκαιότητα της ενότητας των κλάδων, πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσει και να ενδυναμωθεί.

Έχοντας την ευθύνη κατάρτισης του ενιαίου ψηφοδελτίου για το ΚΥΣΕΕΠ, απευθύνομαι σε όλους τους συναδέλφους που σύμφωνα με το Π.Δ. 1/2003 έχουν το δικαίωμα του εκλέγεστε, να επικοινωνήσουν μαζί μου στο τηλ. 6972056448 ή στο e-mail : papdimit@yahoo.gr, για να μου δηλώσουν την υποψηφιότητά τους.

Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιοπολλών συναδέλφων δηλώνει το ενδιαφέρον τους να ασχοληθούν με την εκπροσώπησητων συναδέλφων στα υπηρεσιακά συμβούλια με αγωνιστική διάθεση.

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους καλή δύναμη

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΙΡΕΤΟΣ στο ΚΥΣΕΕΠ
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !