Αλτσχάιμερ: Η διατροφή που μειώνει κατά 76% τον κίνδυνο

🕔14/11/2016 20:45
Μία πρωτότυπη μελέτη αμερικανών επιστημόνων με τη συμμετοχή αμερικανών υπηκόων Ιαπωνικής καταγωγής, κατέληξε σε εντυπωσιακά ευρήματα για το ρόλο της διατροφής στην εμφάνιση της νόσου Αλτσχάιμερ. Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο Vanderbilt του Nashville των ΗΠΑ παρακολούθησαν επί 10 χρόνια πάνω από 1.800 Αμερικανούς ιαπωνικής καταγωγής
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !