Α.Σ.Ε στο ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Χαιρετιστήριο στους συναδέλφους!

🕔28/11/2016 14:54

Κάλεσμα συσπείρωσης στο Σύλλογο και συμμετοχής στους αγώνες!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

χαιρετίζουμε όσους συναδέλφους συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση, που πρέπει να την κάνουμε μαζική και κέντρο αποφάσεων, και τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συναδέλφους στήριξαν την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ), το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ. Η ανάδειξη της ΑΣΕ ξανά σε πρώτη δύναμη και μάλιστα αυτή τη φορά με αυτοδυναμία (5 έδρες ΑΣΕ, 2 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, 2 ΔΑΚΕ - δείτε αναλυτικά αποτελέσματα στο sylimvrioti.gr 1ο Ενημ. Αποτελέσματα εκλογών...) μας χαροποιεί και μας γεμίζει με μεγαλύτερες ευθύνες απέναντι σε όλους τους συναδέλφους, είτε μας ψήφισαν είτε όχι. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να επιβεβαιώσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Συνάδελφοι, χρειαζόμαστε όχι μόνο την ψήφο σας αλλά και τη συμμετοχή σας στην καθημερινή δράση του Συλλόγου μας, του Σωματείου μας! Αγώνες με ανάθεση δε γίνονται! Οι αγώνες απαιτούν συμμετοχή όλων μας. Εμείς θα είμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο και σχολείο που θα μας χρειαστεί, θα είμαστε μπροστά στους αγώνες! Όμως χωρίς τη δική σας συμμετοχή, δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

read more

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !