Α.Σ.Ε στο ΣΕΠΕ "Αλ. Δελμούζος": Με αφορμή την ανακοίνωση των Προοδευτικών Ρευμάτων ή αλλιώς όταν το θράσος περισσεύει

🕔15/10/2016 10:30

Τα Προοδευτικά Ρεύματα εκπαιδευτικών (πρώην ΠΑΣΚ, μετέπειτα ΔΗ.ΣΥ. και νυν ανεξάρτητοι!) διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την απόφαση του ΔΣ του συλλόγου μας (5 ψήφοι υπέρ, 2 κατά) να πραγματοποιήσει την τακτική ΓΣ του συλλόγου μας μετά τις εκλογές του . Το σκεπτικό που αναπτύχθηκε από τους αντιπροσώπους της ΑΣΕ (το ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) στο ΔΣ σχετικά με την πρόταση διεξαγωγής της ΓΣ πριν απο τις εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων ήταν ξεκάθαρο: οι ΓΣ των συλλόγων πραγματοποιούνται για να μπορούν οι εκπαιδευτικοί να εκφράσουν τις απόψεις τους γύρω από τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο και όχι μόνο, για να προγραμματίσουν και να οργανώσουν τη δράση τους μπροστά στα νέα μέτρα που παίρνονται ενάντια στα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας αλλά και απέναντι στην καταπάτηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Για μας μια ΓΣ ενός συλλόγου δεν είναι βήμα για μικροπαραταξιακές διαμάχες που στόχο έχουν την μη συμμετοχή του κόσμου σε αυτή.

Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !