3ου Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής : ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ – ΒΙΝΤΕΟ

🕔03/11/2016 20:14
Ο Παιδαγωγός
Δεν ήταν μόνο στο Χαλάνδρι, όπου οι μαθητές παρέλασαν υπό τους ήχους του ύμνου του ΕΑΜ, ο οποίος –όλως… τυχαίως- ήταν πιστή αντιγραφή του σταλινικού ύμνου «Κατιούσα»!

Μαρξιστές ινστρούχτορες που παριστάνουν τους δασκάλους και πληρώνονται από το αίμα και τον ιδρώτα ολόκληρου του ελληνικού λαού, υποχρέωσαν κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής να τραγουδήσουν το γνωστό τραγούδι των εαμοβουλγάρων κομιτατζήδων με τον τίτλο «Ήρωες» – ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά επί καραμανλοκρατίας, το 1974, με ερμηνεύτρια την αρχικομμούνα Μαρία Δημητριάδη, στον δίσκο «Τραγούδια από την ελληνική Αντίσταση»!

Είναι δε τόσο σίγουροι οι ινστρούχτορες του μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού, ότι δεν θα έχουν καμία συνέπεια γι’ αυτή την πρωτοφανή χειραγώγηση παιδιών του δημοτικού, που ανήρτησαν και το βίντεο!
Προφανώς για να τους επιβραβεύσουν οι τριτομνημονιακοί λακέδες της Μέρκελ, του Σόρος και των διεθνών τοκογλύφων, Τσίπρας, Καμμένος και Φίλης!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....
https://youtu.be/Su9A50AGURw
Σχόλια:
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ....???

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΥΜΝΟΥΣ ΣΦΑΓΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΛΕΠΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ....???


ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ....???
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ....???

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΚ ΓΙΑ
Διαβάστε περισσότερα »
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !