3ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας

🕔05/04/2016 13:36
Παν/μιο Ιωαννίνων Συνέδρια
21-23 Απριλίου 2016
3ο Ελληνικό Συνέδριο Ογκολογίας
Χτίζοντας γέφυρες, οικοδομώντας την ελπίδα
21-23 Απριλίου 2016 - Ξενοδοχείο Du Lac, Ιωάννινα

ΧαιρετισμόςMost people say that it is the intellect which makes a great scientist.
They are wrong: it is character.
Albert Einstein
Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων μαζί με την Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, στη διοργάνωση του κοινού Πανελληνίου Συνεδρίου Ογκολογίας κατά τα έτη 2013 και 2014 έβαλαν γερά τα θεμέλια της συνεργασίας και της συμπόρευσης. Όχι μόνο ακούγοντας το κάλεσμα των καιρών, που επιβάλλει στις ογκολογικές ειδικότητες να συνεργάζονται για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των ασθενών με νεοπλασματική νόσο, αλλά πρωτοτυπώντας στην επιλογή και διεκπεραίωση θεμάτων, στην ενεργό συμμετοχή και στην παρακολούθηση.

Το 3ο ΕΣΟ έρχεται αυτή τη χρονιά να σας καλωσορίσει στα Ιωάννινα, την πόλη που είδε με απόγνωση την κατάρρευση του ιστορικού Γεφυριού της Πλάκας και με ελπίδα τις εργασίες αναστύλωσής του. Δράττουμε την ευκαιρία για να πλάσουμε το motto του συνεδρίου αυτού: «Χτίζοντας γέφυρες, οικοδομώντας ελπίδα». Σας προσκαλούμε σε ένα «διαφορετικό» συνέδριο. Προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε τα γνωστά (ίδια) πράγματα από διαφορετικές γωνίες. Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε την ογκολογία σε όλες της τις διαστάσεις: επιστημονικές, κοινωνικές, οικονομικές, πραγματιστικές, ηθικές. Δράξαμε την ευκαιρία για να υπενθυμίσουμε το αυτονόητο, σε μας τους ίδιους, στους ασθενείς, στις οικογένειές τους, στους φίλους: είμαστε σύμμαχοι στον πόλεμο που δίνουμε, με γνώση, εξειδίκευση, υπομονή και επιμονή και χωρίς ποτέ να χάνουμε την ελπίδα.

Το 3ο ΕΣΟ θα είναι ένα συνέδριο σημαντικού παρόντος, αλλά και απαιτητικού μέλλοντος. Σας προσκαλούμε να είσαστε όλοι εκεί.

Οι πρόεδροι της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής


Περισσότερες Πληροφορίες
Συνημμένο αρχείο: Επιστημονικό Πρόγραμμα - 3ο ΕΣΟ
Ιστοσελίδα συνεδρίου: http://www.eso2016.gr/

Παράλληλο Επιστημονικό Πρόγραμμα:
Η δύναμη της εκπαίδευσης και της κλινικής εμπειρίας στην ογκολογία
24 Απριλίου 2016 - Ιωάννινα

Οργάνωση: Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (Ε.Ο.Π.Ε.) Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας (Ε.Ε.Α.Ο.)
Τοποθεσία: Ξενοδοχείο Du Lac, Ιωάννινα
Συνέχεια του άρθρου
Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !