2ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Κρήτη- Χανιά, 2016» για την ΔΒΜ και την Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών

🕔31/05/2016 13:46
Χανίων

Το Συνέδριο με θέμα «Κρήτη- Χανιά 216, Ο τόπος Δικτυώεται η Πόλη Μαθαίνει», τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, ξεκινά την Παρασκευή 3-5 Ιουνίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων.

Διοργανώνεται από το «Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης» σε συνεργασία με τη «Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης» το «Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης» σε συνδιοργάνωση με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Χανίων και άλλους Αυτοδιοικητικούς, Πολιτισμικούς και Κοινωνικούς Φορείς. Στο πλαίσιό του θα φιλοξενηθούν επίτιμοι προσκεκλημένοι από την , την Κύπρο και το εξωτερικό,ενώ οι εργασίες του θα συνοδεύονται από καλλιτεχνικές δράσεις και συμμετοχές. Στόχος του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη της “Εκπαίδευσης Ενηλίκων”και της “Κοινοτικής Εκπαίδευσης/Εργασίας” ως δυνατότητες «Συνεργατικού Σχεδιασμού-Δημοκρατικού Διαλόγου» αναφορικά με το σύνολο της Κοινωνίας των Πολιτών!

Απευθείας Ηλεκτρονικές Δηλώσεις Συμμετοχής Εκπαιδευτικών και Πολιτών για τα 14 Βιωματικά Εργαστήρια του Προγράμματος στο:http://goo.gl/forms/PfNyhNPDxh

Δηλώσεις Συμμετοχής Αυτοδιοικητικών Στελεχών στο Εργαστήριο Μελών ΠΕΔ.Κ στο: http://goo.gl/forms/jpO1TrJeJO

Πληροφορίες:

info@cretaadulteduc.gr, τηλ.6981654994
Πρόγραμμα Συνεδρίου:
http://edu4adults.blogspot.gr/2016/05/blog-post_25.html

Διαφημίσεις (Ανεξάρτητο Δίκτυο)
Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !