Πίσω στην αρχική

Σχετικά με το iPaideia / Διαγραφή άρθρων

Το iPaideia παρουσιάζει τις ειδήσεις επιτρέποντας εύκολα στους επισκέπτες να ψάξουν, να διαβάσουν και να συγκρίνουν τον τρόπο που διάφοροι οργανισμοί/sites/blogs παρουσιάζουν την ίδια είδηση.

Το iPaideia δεν ασκεί κανέναν έλεγχο στο περιεχόμενο και δε φέρει καμμία ευθύνη για το περιεχόμενο της πηγής.

Στις ειδήσεις αναφέρεται ξεκάθαρα η Πηγή της, και ο επισκέπτης παραπέμπεται μέσω ενεργού υπερσυνδέσμου στον ιστότοπο της Πηγής

Το iPaideia δεν είναι δημοσιογραφικό site, και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε και να ελέγξουμε την εγκυρότητα και ορθότητα των ειδήσεων/άρθρων των Πηγών Ιστότοπων οι οποίοι έχουν σε κάθε περίπτωση την ευθύνη των αναρτήσεων που γίνονται στους ιστοτοπούς τους Έτσι σε καμία περίπτωση ΔΕΝ υιοθετούμε τα στοιχεία που δημοσιεύονται και ΟΥΤΕ εκφράζουν προσωπική άποψη του διαχειριστή της ιστοσελίδας είτε οποιουδήποτε συμμετέχοντα στην ομάδα δημιουργίας της πλατφόρμας του

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη, για προσωπικές απόψεις των ιστοσελίδων-Πηγή, που ίσως περιέχουν προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κλπ Επίσης πολυμέσα όπως εικόνες, βίντεο, φωτογραφίες, δεν αποθηκεύονται στους servers μας, αλλά χρησιμοποιούνται απευθείας σαν εξωτερικά links, όπως αυτά παρέχονται από τα site «πηγή» χωρίς να υιοθετούμε τις εικόνες ή πιθανές γελοιογραφίες που πιθανόν να εμφανίζονται μαζί με τις αναρτήσεις. Δεν έχουμε καμία ευθύνη αν υπάρχουν αναρτημένες στις ιστοσελίδες «πηγή», στοιχεία (πολυμέσα αλλά και άρθρα) όχι κατάλληλα για προβολή ή με πνευματικά δικαιώματα. Σε περίπτωση που το site – Πηγή καταργήσει κάποια ανάρτηση του αυτό δεν μπορεί να γίνει αυτόματα στο iPaideia. Παρακαλούμε υποδείξτε μας την εν λόγω ανάρτηση ώστε να αφαιρεθεί με χειροκίνητο τρόπο.

Σας παρακαλούμε να επικοινωνήστε στο e-mail ipaideiagr@gmail.com στην περίπτωση που:
1) Θέλετε να διαγραφεί η παραπομπή σε κάποια είδηση από το iPaideia για οποιοδήποτε λόγο (ανακρίνεια, συκοφαντία κλπ). Θα διαγραφεί άμεσα επειδή δεν έχουμε σκοπό να βλάψουμε τη δημόσια εικόνα κάποιου νομικού προσώπου ή εταιρίας.
2) Είστε ο διαχειριστής πηγής ειδήσεων που περιλαμβάνεται στο iPaideia και επιθυμείτε να την αφαιρέσετε από το iPaideia.
3) Για οποιαδήποτε άλλο θέμα σχετικό με το περιεχόμενο και τη λειτουργία του iPaideia.

iPaideia